Leie atelierplass

Atelierene leies ut på månedsbasis – for en eller flere måneder, kun unntaksvis gis det anledning til kortere leieperioder.

Det store atelieret

ca 75 m² · pris kr.  10 000,- pr måned + strøm for perioden på kr.  1 500,- pr mnd.

Det store atelieret

Det lille atelieret

ca 40 m² · pris kr. 6 000,- pr måned + strøm for perioden på kr.  1 500,- pr mnd.

Lille atelier foto Sonja Wiik
Det lille atelieret

I det lille atelieret er den gamle trappen fjernet, rommet er nymalt og med nytt gulvbelegg.

Grafikkverkstedet

ca 30 m² · pris kr. 3 000,- pr måned + strøm for perioden på kr. 500,- pr mnd pr bruker.

Grafikkverkstedet med to Neckar presser. Nyoppusset med ny spesiallaget innredning og et helt nytt etse-/syrerom med ventilasjon.
Styret i stiftelsen mottar og behandler søknader om leie av atelier, søknadsfristen er 1. oktober hvert år – for leie det påfølgende år. Styret mottar også løpende henvendelser og kan fordele perioder dersom det finnes åpning innimellom fastlagt program.

I perioden 15. mai til 30. september har Munchmuseet en fast avtale hvor de disponerer hele atelieret og gjennomfører et publikumsrettet program. I denne perioden vil det være åpent for besøkende i helgene.

For å søke atelierplass sendes;  En kort tekst maks en A4 side med motivasjon for oppholdet. En kortfattet CV på maks en A4 side. Inntil 5 foto (i lav oppløsning – maks 1 MB) og eventuell lenke til egen hjemmeside. Søknaden skal inneholde søkerens alle kontaktopplysninger, informasjon om foretrukne leieperiode og hvilket atelier og verksted som er ønsket. Søknaden skal sendes til: post(a)edvard-munchs-atelier.no

Møterom – fellesrom

Kjøkken for leietagere av atelierene og til bruk for stiftelsens styre, og andre.

møterom
Nytt møterom – med kjøkken for de som leier atelier og til bruk for stiftelsens styre.