Leie atelierplass

Atelierene leies ut på månedsbasis – for en eller flere måneder, kun unntaksvis gis det anledning til kortere leieperioder.

Det store atelieret

ca 75 m² · pris kr.  10 000,- pr måned + strøm for perioden på kr.  1 500,- pr mnd.

Det store atelieret

Det lille atelieret

ca 40 m² · pris kr. 6 000,- pr måned + strøm for perioden på kr.  1 500,- pr mnd.

Lille atelier foto Sonja Wiik
Det lille atelieret

I det lille atelieret er den gamle trappen fjernet, rommet er nymalt og med nytt gulvbelegg.

Grafikkverkstedet

ca 30 m² · pris kr. 3 000,- pr måned + strøm for perioden på kr. 500,- pr mnd pr bruker.

Grafikkverkstedet med to Neckar presser. Nyoppusset med ny spesiallaget innredning og et helt nytt etse-/syrerom med ventilasjon.
Styret i stiftelsen mottar og behandler søknader om leie av atelier, søknadsfristen er 1. oktober hvert år – for leie det påfølgende år. Styret mottar også løpende henvendelser og kan fordele perioder dersom det finnes åpning innimellom fastlagt program.

I perioden 15. mai til 30. september har Munchmuseet en fast avtale hvor de disponerer hele atelieret og gjennomfører et publikumsrettet program. I denne perioden vil det være åpent for besøkende i helgene.

For å søke atelierplass sendes;  En kort tekst maks en A4 side med motivasjon for oppholdet. En kortfattet CV på maks en A4 side. Inntil 5 foto (i lav oppløsning) og eventuell lenke til egen hjemmeside. Søknaden skal inneholde søkerens alle kontaktopplysninger, informasjon om foretrukne leieperiode og hvilket atelier og verksted som er ønsket. Søknaden skal sendes til: post(a)edvard-munchs-atelier.no

Møterom – fellesrom

Kjøkken for leietagere av atelierene og til bruk for stiftelsens styre, og andre.

møterom
Nytt møterom – med kjøkken for de som leier atelier og til bruk for stiftelsens styre.